Batoza Porumb Micul Fermier

★★★★☆

Ai nevoie de batoza porumb micul fermier? Daca esti unul dintre cei care le place sa-si investeasca banii cu intelepciune, va invitam sa aruncati o privire la aceste Oferte de batoza porumb micul fermier. Nu doar pretul este cel mai atractiv factor, ci si calitatea. Vei fi complet incantat.

Top 7 - Cele mai bune

👉 Vezi mai multe 👈

Care sunt dezavantajele batoza porumb micul fermier?

Batoza porumb micul fermier este una dintre cele mai populare tehnici de cultivare a porumbului. Este doar o metodă simplă care necesită utilizarea unei treieratoare de porumb pentru a îndepărta degetul de ciocan din sol. Negativele sunt următoarele:

Este doar o metodă lentă.

Este multă muncă.

Poate fi greu să găsești o treieratoare bună de porumb.

Poate fi scump.

Poate dura mult timp pentru a scoate porumbul din pământ.

Care sunt sfaturile de îngrijire și întreținere pentru batoza porumb micul fermier?

Când vine vorba de îngrijirea suprafețelor de porumb, iată câteva puncte de reținut. Una va fi să păstrați podeaua în special curată și fără praf. Degetul de ciocan ar trebui să fie treierat în sol care este tratat corespunzător pentru a preveni Bk-1 și alte substanțe periculoase să pătrundă de obicei în degetul de ciocan. Un alt punct important de luat în considerare va fi gestionarea zonei de treierat la temperaturi constante. Acest lucru poate ajuta la prevenirea îmbătrânirii porumbului și la scăderea volumului de porumb care se obține cu siguranță în timpul procesului de treierat. În cele din urmă, este adesea important să verificați secțiunile pentru semne de avertizare ale infestărilor sau tulburării. Dacă aceste simptome sunt observate, este important să luați măsuri și chiar să curățați podeaua și zona de treierat înainte de a continua cu procesul de treierat.

Care batoza porumb micul fermier are cele mai puține probleme?

Fermierii mai mici care treiera porumb pe un sol care are mai puține probleme în comparație cu alte suprafețe de podea este treieratul cu vârful ciocanului care are pagina de polietilenă de pe podea. Acest tip de sol oferă buzunare ample asociate cu fluxul de aer, ceea ce face mai puțin dificilă treierarea porumbului. Plăcile de podea oferă chiar și o nouă cantitate de creste, ajutând la poziționarea uniformă a degetelor de ciocan.

Care este cel mai bun mijloc de curățare a batoza porumb micul fermier?

Trebuie să poată fi păstrat curat pentru a se asigura că mașina funcționează corect și degetul de ciocan este îndepărtat corespunzător. Pentru curățare pot fi folosite multe proceduri de curățare, dar cea mai bună abordare a curățării este aplicarea unui piston.

Pentru a curăța, utilizați pistonul pentru a muta în mod normal porumbul în jur, precum și pentru a îndepărta orice murdărie, particule și resturi care ar putea ajunge pe pământ. Asigurați-vă că puteți utiliza un piston care are o rază lungă de acțiune pentru a ajunge în toate zonele podelei.

Dacă podeaua este murdară, va fi necesar să o lustruiți cu o cârpă curată sau hârtie tact. Asigurați-vă că utilizați un piston pentru a trece prin materialul specific și a găsi tot praful, particulele de praf și particulele din afara solului respectiv.

Pentru a menține curățenia, în mod normal ar trebui să urmați instrucțiunile producătorului.

Este o metodă excelentă de a obține rapid și ușor degetul de ciocan de pe un anumit sol, împreună cu leagănele degetelor de ciocan. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă menține producția de porumb în funcțiune, oferind în același timp un fel de sursă de venit.

Batoza porumb micul fermier este de obicei un instrument folosit pentru a colecta porumb de pe pământ. Acest dispozitiv este atașat la tractor și este folosit în special la treieratul porumbului. De obicei, porumbul poate fi trecut prin combină la o râșniță. Degetul de ciocan în special este transformat în făină și folosit în multe articole diferite.

Avem altele

Accepti cookies? Citeste mai mult